Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.05.2020
Dočasné pozastavení zásilek na dobírku
Z důvodu hygienických opatření dočasně nezasíláme zboží na dobírku. Můžete využít platbu přes online bránu nebo převodem na účet. Děkujeme za pocho... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Klíšťata útočí v plném nasazení, jak před nimi chráníte psy a kočky?
29.05.2020
Klíšťata útočí v plném nasazení, jak před nimi chráníte psy a kočky?
Známe ho všichni: Klíště obecné je malinký tvoreček, který dokáže napáchat pěknou neplechu. Živí se krví svých hostitelů. Někdy se mu podaří přisát se... číst celé
Granule Now Fresh si zamiluje každý pejsek
26.05.2020
Granule Now Fresh si zamiluje každý pejsek
Kdo by nechtěl, aby byl jeho pejsek zdravý a v dobré kondici! Aby se cítil dobře, potřebuje vyváženou stravu. Na trhu najdete spoustu granulí různé kv... číst celé
Chystáte výbavičku pro štěně? Zkontrolujte, že jste na nic nezapomněli
25.05.2020
Chystáte výbavičku pro štěně? Zkontrolujte, že jste na nic nezapomněli
Příchod štěňátka do rodiny je velká věc. Než si ho u chovatele vyzvednete, pečlivě se připravte. Nachystali jsme pro vás seznam věcí, bez kterých se n... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas SuperPetShop.cz - Martin Šulc, se sídlem Jaselská 1006, 506 01, Jičín, IČ 03079155, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Klíšťata útočí v plném nasazení, jak před nimi chráníte psy a kočky?
29.05.2020
Klíšťata útočí v plném nasazení, jak před nimi chráníte psy a kočky?
Známe ho všichni: Klíště obecné je malinký tvoreček, který dokáže napáchat pěknou neplechu. Živí se krví svých hostitelů. Někdy se mu podaří přisát se... číst celé
Granule Now Fresh si zamiluje každý pejsek
26.05.2020
Granule Now Fresh si zamiluje každý pejsek
Kdo by nechtěl, aby byl jeho pejsek zdravý a v dobré kondici! Aby se cítil dobře, potřebuje vyváženou stravu. Na trhu najdete spoustu granulí různé kv... číst celé
Chystáte výbavičku pro štěně? Zkontrolujte, že jste na nic nezapomněli
25.05.2020
Chystáte výbavičku pro štěně? Zkontrolujte, že jste na nic nezapomněli
Příchod štěňátka do rodiny je velká věc. Než si ho u chovatele vyzvednete, pečlivě se připravte. Nachystali jsme pro vás seznam věcí, bez kterých se n... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Naše značky

               

SuperPetShop.cz | Všechna práva vyhrazena | 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.